Wysłany: 2008-07-20, 13:08 Czy posiadasz najnowsze DVD Iron Maiden Live After Death?
Przychylam się do prośby użytkownika Adi i zakładam sondę, tak jak w temacie. Uznałem, że taki prosty wybór będzie odpowiedni. Proszę o uczciwość i nie manipulowanie wynikami ;>
EDIT: W związku z przeniesieniem forum na inny serwer, nie udało się odzyskać odpowiedzi w sondzie, więc proszę o ponowne oddanie głosu...
Jestem juz szczęsliwym posiadaczem tego wydawnictwa.
Mam zamiar usiąść w wolny dzień i obejrzeć sobie na spokojnie.
Nigdzie mi się nie spieszy więc zdążę zobaczyć.
Napewno podzielę się wrażeniami.
Już posiadam DVD Live After Death i muszę przyznać, że bardzo mi się spodobało. Szczególnie materiał z cyklu "Za Żelazną Kurtyną" - fajnie zagrali "Smoke on the Water" na weselu. Mojemu tacie powróciły wspomnienia z koncertu we wrocławskiej Hali Ludowej z 1984r.
A co do głównego koncertu - wszystko super, tylko, że panowie wyglądali w tamtym okresie jak "faceci w rajtuzach".
_________________ " Nie sądź, że radość lub złość są dziełem przypadku."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum