_________________ "Odsłoń przede mną wszystkie odcienie
Wczorajsze smutki,jutrzejsze zamyślenia
Na chmurach się wznoszę,horyzont pode mną
Z płomieni wyskoczę i wrócę na pewno!"
Witam..
Jestem.. IronGirl xD
Iron Maiden poznałam dość dawno. Zaczęło się niewinnie. Z racji tego, iż mój tata był na koncercie IM w Poznaniu- postanowiłam tak z czystej ciekawości zobaczyć czego słuchał. Pamiętam to jak dziś... weszłam na YT i włączyłam sobie "Fear of the dark" - zakochałam się w Ironach. I postanowiłam iść dalej w tym kierunku... Zaczęłam bardziej się interesować tego typu muzyką. Co pozostało do dziś dnia i nie zapowiada się żeby mi ta fascynacja IM przeszła. :))
Witaj! :)
Fear of the dark - coś chyba jest w tym kawałku, że przyciąga nowych słuchaczy. Jak ja sam poznawałem Maiden, to się nim zachwycałem. No, jeszcze był Number, ale to inna historia.
Witaj! :)
Fear of the dark - coś chyba jest w tym kawałku, że przyciąga nowych słuchaczy. Jak ja sam poznawałem Maiden, to się nim zachwycałem. No, jeszcze był Number, ale to inna historia.
I tu się z Tobą zgodzę. "Fear of the dark" to jest magiczna piosenka, wiele osób od niej zaczyna ;)
Uwielbiam powracać do Fear'a, gdy jest mi źle lub, gdy jestem na kogoś zła. Zawsze znajdę w nim ukojenie. :)
Jeżeli chodzi o Number, to była moja następna piosenka, która usłyszałam po "Fear of the dark" :)
Fear of the dark - coś chyba jest w tym kawałku, że przyciąga nowych słuchaczy.
A ja zacząłem słuchać Dziewicy jeszcze jak nie było takiego kawałka jak "Fear Of The Dark"
Maidenman bo Ty jestes taki staaaaarryyy xD
Cześć, ciekawe czy jest tu więcej ludzi z Poznania?
Polecam się
IronGirl napisał/a:
Z racji tego, iż mój tata był na koncercie IM w Poznaniu
mój też, mam jeszcze pałeczkę od Nicko z tego koncertu, był to chyba '87 rok... ;D
mateush036 napisał/a:
Fear of the dark - coś chyba jest w tym kawałku, że przyciąga nowych słuchaczy.
No akurat tek kawałek średnio przypadł mi do gustu, wolałem Aces High i Powerslave ;D
Maiden pierwszy raz usłyszałem u kumpla, tydzień później poszedłem do sklepu i kupiłem Live After Death bo spać spokojnie nie mogłem, od tamtego czasu mój gust muzyczny zmienia się razem z porami roku, ale Ironi są zawsze!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum